Så länge du inte publicerar ser besökarna inte dina ändringar.
Så gör du
- Klicka uppe till höger i redigeraren på Publicera.
- Vänta tills bekräftelsen visas.
- Öppna din domän i ett privat fönster för att se resultatet.
I appen publicerar du också, med knappen Redigera webbplats och sedan Publicera.
Var den här artikeln till hjälp?