Backups, du selv laver, optager lagerplads. Slet dem, når du har downloadet dem.
Sådan gør du
- Log ind i DirectAdmin: åbn din pakke i dit kundeområde, og klik på Åbn DirectAdmin. Du er logget ind med det samme.
- Gå til Systeminfo & filer → Filhåndtering.
- Åbn mappen backups.
- Højreklik på backupfilen, og vælg Slet.
Vores automatiske backups ligger ikke i denne mappe og bliver bevaret.
Var denne artikel nyttig?