Särskilt på en delad dator bör du logga ut ordentligt.
Så gör du
- Klicka uppe till höger på ditt användarnamn och välj Logga ut.
- Stäng sedan alla webbläsarens fönster.
Ditt kundområde förblir inloggat: logga ut där också om du inte är ensam om datorn.
Var den här artikeln till hjälp?