Især på en delt computer bør du logge ordentligt ud.
Sådan gør du
- Klik øverst til højre på dit brugernavn, og vælg Log ud.
- Luk derefter alle browserens vinduer.
Dit kundeområde forbliver logget ind: log også ud der, hvis du ikke er alene om computeren.
Var denne artikel nyttig?